Історія нашого бренду почалася в 2001 році, коли перша пляшка Marengo була розлита на винзаводі Коблево. У той же час, сама ідея створення високоякісного вермуту була частиною бачення заводу з самого його заснування. Саме тому на символіці Marengo вибитий рік заснування заводу - 1982.

На початку 2000 року у нас вже був значний досвід створення якісних вин, і ми вирішили почати роботу по створенню вермуту світового рівня. На щастя, ми швидко зрозуміли, що для створення дійсно гарного продукту, просоченого італійським духом, одного якісного вина було однозначно недостатньо, і наша команда технологів відправилася в досить тривалу одіссею в пошуках ідеального балансу аромату, спецій та смакових якостей для майбутнього вермуту.

У ході цих пошуків та за допомогою кращих італійських виноробів ми змогли знайти ідеальну рецептуру для майбутнього вермуту. Варто відзначити, що наші італійські партнери не тільки допомогли нам підібрати ідеальну рецептуру, але і значно поліпшити сам процес приготування вермуту, активно беручи участь у його оптимізації, що дозволило нам у дійсності зберегти дух справжнього Італійського виноробства при приготуванні вермуту. Ця унікальна подорож у пошуках ідеального вермуту дозволила нам не просто скопіювати, а створити новий, винятковий продукт, грунтуючись як на своєму, так і на досвіді наших італійських партнерів. У пам'ять про цю унікальну подорож і для того, щоб донести до наших шанувальників шматочок італійської виноробної традиції, ми вирішили назвати вермут «Маренго» - на честь невеликого містечка, розташованого в самому серці П'ємонту - колиски італійського виноробства.

Наш тривалий пошук на шляху створення вермуту світового класу не був марний. Його смакові якості і аромат вже були відзначені на національних і зарубіжних дегустаційних виставках номінаціями і нагородами (Алкософт, ПродЕкспо та інші). У 2011 році ми завоювали найпрестижнішу національну нагороду - «Вибір Року» («Вибір Року») у Києві, а вже в 2012 ми перемогли в міжнародному дегустаційному конкурсі Best Drink 2012. Звичайно ж, для нас основним показником якості нашого вермуту є ваша любов до Marengo.

Незважаючи на сьогоднішній успіх, ми віримо, що в майбутньому нас чекає набагато більше емоцій та яскравих вражень з Marengo. Приєднуйся до party з Marengo, і ми напишемо наступну главу нашої історії разом!

У ході цих пошуків ми відвідали колиску італійського виноробства в П'ємонті і за допомогою кращих італійських виноробів змогли знайти ідеальну рецептуру для майбутнього вермуту. Варто відзначити, що наші італійські партнери не тільки допомогли нам підібрати ідеальну рецептуру, але і значно поліпшити сам процес приготування вермуту, активно беручи участь у його оптимізації, що дозволило нам у дійсності зберегти дух справжнього Італійського виноробства при приготуванні вермуту. Це унікальна подорож у пошуках ідеального вермуту дозволило нам не просто скопіювати, а створити новий, винятковий продукт, грунтуючись як на своєму, так і на досвіді наших італійських партнерів. У пам'ять про цю унікальну подорож і для того, щоб донести до наших шанувальників шматочок італійської виноробної традиції, ми вирішили назвати вермут «Маренго» - на честь невеликого містечка, розташованого в самому серці П'ємонту - колиски італійського виноробства.

Історія нашого бренду почалася в 2001 році, коли перша пляшка Marengo була розлита на винзаводі Коблево. У той же час, сама ідея створення високоякісного вермуту була частиною бачення заводу з самого його заснування. Саме тому на символіці Marengo вибитий рік заснування заводу - 1982.

Ми довго експериментували з різними сортами європейського винограду з метою одержання оптимального балансу смакових якостей, аромату і самого кольору продукту. Виноград є основним інгредієнтом високоякісного вермуту. Вино найвищої якості, яке ми використовуємо при приготуванні Marengo, здійснюється виключно на екологічно чистій території і проходить суворий контроль якості.

На початку 2000 року у нас вже був значний досвід створення якісних вин, і ми вирішили почати роботу по створенню вермуту світового рівня. На щастя, ми швидко зрозуміли, що для створення дійсно гарного продукту, просоченого італійським духом, одного якісного вина було однозначно недостатньо, і наша команда технологів відправилася в досить тривалу одіссею в пошуках ідеального балансу аромату, спецій та смакових якостей для майбутнього вермуту.